Diensten

Bent u op zoek naar een interim marketeer voor het ontwikkelen van productproposities, het verzorgen van marktanalyses of het verbeteren van uw concurrentiepositie?

Bent u in het kader van het Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (Bbz 2004) op zoek naar een zelfstandig bedrijfsadviseur?

Of heeft u tijdelijk een ervaren accountmanager nodig om uw salescapaciteit te vergroten?

Jeroen Koster Consultancy, kort gezegd JKC, biedt u op freelance-basis de benodigde kennis en ervaring om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren.

JKC voert voor gemeenten levensvatbaarheidsonderzoeken uit om te beoordelen of de ondernemer (in spé) in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit het Bbz2004 of de IOAZ.

JKC heeft twintig jaar ervaring in marketing en sales, onder andere bij bedrijven en instellingen in de grafische sector, print&mail, ICT, bedrijfsgezondheidszorg, (zorg)verzekeringen en internationale arbeid.

Wij verzorgen voor bedrijven en instelling het uitvoeren van marktonderzoek, productontwikkeling, het opstellen van business cases, het vormgeven en uitvoeren van campagnes, (koude) acquisitie, relatiebeheer, etcetera, etcetera. Wij beheersen het volledige marketing- en salestraject zodanig dat dit voor u leidt tot commercieel succes.

Op deze website kunt u hierover meer informatie vinden. Maak daartoe uw keuze in het navigatiemenu.

Heeft u interesse in onze dienstverlening, dan horen wij graag van u ! (klik hier voor contact)