Interim marketingopdrachten

Wij voeren op freelance-basis marketingopdrachten uit voor bedrijven en instellingen. Dit kan variëren van het tijdelijk waarnemen van één van uw marketing-medewerkers of tijdelijke uitbreiding van uw marketingcapaciteit, tot bijvoorbeeld het in opdracht ontwikkelen en implementeren van een nieuwe productpropositie voor één van uw merken of productcategorieën.

JKC is in staat om klantbehoeften te vertalen naar succesvolle proposities, deze te ontwikkelen en te vermarkten.Wij beheersen dit hele proces en met twintig jaar aan ervaring in marketing en sales kunnen wij u op vele gebieden ondersteunen en een grote variëteit aan commerciele opdrachten voor u uitvoeren.

Wij bieden u specifieke kennis op de volgende gebieden:

Berichtenlogistiek, Commercie, Concurrentieanalyse, Consultancy, CRM-systemen, Digitale polis, Doelgroepbenadering, ICT, Klantsegmentatie, Managementrapportage, Marketing, Marketingstrategie, Marktanalyse, Marktonderzoek, Marktontwikkeling, Mentality-methodiek. Microsoft Office, Netwerken, New Product Development, Productlevenscyclus, Productontwikkeling, Propositieontwikkeling, Sales, Webportalen.

JKC heeft onder andere kennis van de volgende branches:

(Zorg)verzekeraars, Arbeidsmigranten, Arbozorg, Bedrijfsgezondheidszorg, Bursalen/promovendi, Documentmanagement, Internationale arbeidsbemiddelaars, Internationale studenten, Print & Mail.